Prekrasna priroda i mir u svako doba godine. Opustite se uz prekrasne brežuljke hrvatskog prigorja. Mi cijenimo Vaše vrijeme za odmor.

Spojite ugodno s korisnim: uz stomatološke usluge nudimo Vam smještaj u našim apartmanima. Provedite vrijeme prije, nakon ili između terapija u prirodi prigorskog kraja, okruženi pjevom ptica i svježim zrakom.

Naše prednosti su:

Radujemo se vašem dolasku!

Narančasti apartman

Narančasti apartman se sastoji od dvokrevetne sobe s kupaonicom. U kupaonici se nalazi tuš kabina kao i umivaonik s ogledalom, te sanitarni čvor.

Ovaj apartman ima mogućnost povezivanja sa zelenim apartmanom, te mogućnost korištenja mini-kuhinje po potrebi. Narančasti apartman ima cijelom svojom dužinom balkon s kojeg se pruža predivan pogled na prirodu Zelinskog kraja.

Ovaj apartman, kao i ostali naši apartmani, ima osiguran parking s video nadzorom, klima uređaj i alarmni sustav.

Plavi apartman

Plavi apartman je poseban apartman, odvojen od zelenog i narančastog apartmana. Opremljen je za smještaj 2 osobe, te nema mogućnost spajanja u veći.

Unutar plavog apartmana nalazi se mini-kuhinja s ugrađenim mini-frižiderom, kuhalom za vodu, te sudoperom s toplom i hladnom vodom. Uz apartman se nalazi i zasebna “plava kupaonica”, sa tuš kabinom, bide-om, sanitarnim čvorom i ogledalom. Veliko ogledalo se nalazi i u samom apartmanu.

Plavi apartman također ima veliki balkon sa predivnim pogledom na nedirnutu prirodu Zelinskog kraja. Kao i ostali apartmani ima osigurano parkirno mjesto s video nadzorom, klima uređaj, TV, te alarmni sustav.

Naručite svoj savršeni odmor već danas

 

  * obavezno polje

  Ili rezervirajte smještaj putem

   

  Naruči se već danas

   i zakorači prema besprijekornom osmijehu.

   * obavezno polje

   Ili rezervirajte smještaj putem